PDFPrint

Crystal BGR-800 L/R вентил конвектор

Description
Model   BGR-200L/R BGR-400L/R BGR-600L/R BGR-800L/R
Капацитет на ладење W 750 1500 2200 3100
Капацитет на греење ** W 990 2000 2800 4200
Капацитет на греење *** W 1550 3100 4600 6300
Максимален проток на воздух m3/h 160 320 460 580
Бучавост (max/min) dB(A) 39/19.8 40/18.3 42/19.1 42.1/21
Димензии  mm 694 x 580 x 129 894 x 580 x 129 1094 x 580 x 129 1294 x 580 x 129
Тежина kg 16 22 28 34


*Cooling at inlet/outlet water 7°C/12°C and room temperature (DB/WB) 27°C/19°C;
**Heating at inlet water 50°C and room temperature 20°C;
***Heating at inlet/outlet water 70°C/60°C and room temperature 20°C;

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Наши партнери и брендови

About Technicool

Техникул е водечка компанија во полето на современите системи за ладење и греење, со богато портфолио на успешно завршени проекти во Македонија и пошироко. 

Компанијата е формирана во 1986 година и како резултат на постојаното усовршување, истражување и анализа на светските трендови во полето на ладење и греење, во 2006 та година е проширена и ребрендирана под препознатливото име ТЕХНИКУЛ.

 

Contact Us

  078-226-714

ул. Невена Ѓеоргиева - Дуња 19 / Скопје

09:00 - 15:00

 info@technicool.mk

Customer Service