PDFPrint

AUX 12 ИНВЕРТЕР ASW-H12C5A4/JAR3DI-EU

Base price 24900,00 ден
24900,00 ден
Description

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.

Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност:

• Ладење: 3500W (800~3600)

• Греење: 3500W (900~3700)

Номинална потрошувачка на енергија:

• Ладење: 1090W

• Греење: 970W

Енергетска ефикасност:

• Ладење: A++

• Греење: A+

Максимална моќност: 1900W

Фреон: R32

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Наши партнери и брендови

About Technicool

Техникул е водечка компанија во полето на современите системи за ладење и греење, со богато портфолио на успешно завршени проекти во Македонија и пошироко. 

Компанијата е формирана во 1986 година и како резултат на постојаното усовршување, истражување и анализа на светските трендови во полето на ладење и греење, во 2006 та година е проширена и ребрендирана под препознатливото име ТЕХНИКУЛ.

 

Contact Us

  078-226-714

ул. Невена Ѓеоргиева - Дуња 19 / Скопје

09:00 - 15:00

 info@technicool.mk

Customer Service