PDFPrint

AUX 24 ИНВЕРТЕР ASW - H24F4/DBR1DI-RU

Base price 48000,00 ден
48000,00 ден
Description

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.

 • Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C
 • Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C
 • Номинална моќност
 • Ладење:7000W
 • Греење:7300W
 • Одржување:2,7 kg/h
 • Номинална потрошувачка на енергија:
 • Ладење:3300W
 • Греење:3500W
 • Номинално моментално вклучување:
 • Ладење:4.57 A
 • Греење:4.30 A
 • Максимална моќност: 3,400W
 • Максимална влезна струја: 15 A
 • EER Ладење: SEER 6.10(A++) W/W
 • COP Греење: SCOP 3.80(A) W/W
 • Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
 • Фреон: R410A
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
 • Димензија: 902mm x 795mm x 332mm
 • Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
 • I FEEL - функција на дување
 • Blue Fin - кондензаторска технологија

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Наши партнери и брендови

About Technicool

Техникул е водечка компанија во полето на современите системи за ладење и греење, со богато портфолио на успешно завршени проекти во Македонија и пошироко. 

Компанијата е формирана во 1986 година и како резултат на постојаното усовршување, истражување и анализа на светските трендови во полето на ладење и греење, во 2006 та година е проширена и ребрендирана под препознатливото име ТЕХНИКУЛ.

 

Contact Us

  078-226-714

ул. Невена Ѓеоргиева - Дуња 19 / Скопје

09:00 - 15:00

 info@technicool.mk

Customer Service