PDFPrint

AUX 24 Floorstanding инвертер

Base price 54000,00 ден
54000,00 ден
Description

Номинална моќност:

• Ладење: 7400W

• Греење: 9500W

Номинална потрошувачка на енергија:

• Ладење: 2280W

• Греење: 2680W

Енергетска ефикасност:

• Ладење: A++

• Греење: A+

Максимална моќност: 4500W

Фреон: R410А

Reviews

There are yet no reviews for this product.

Наши партнери и брендови

About Technicool

Техникул е водечка компанија во полето на современите системи за ладење и греење, со богато портфолио на успешно завршени проекти во Македонија и пошироко. 

Компанијата е формирана во 1986 година и како резултат на постојаното усовршување, истражување и анализа на светските трендови во полето на ладење и греење, во 2006 та година е проширена и ребрендирана под препознатливото име ТЕХНИКУЛ.

 

Contact Us

  078-226-714

ул. Невена Ѓеоргиева - Дуња 19 / Скопје

09:00 - 15:00

 info@technicool.mk

Customer Service